E-mailben: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108

Counterflow hűtő

Óramutató áramlás hűvösebb elve: az ellenáramú hűvösebb elve elfogadásra kerül, a hűvös a pellet, a magas hőmérséklet és a nedvesség. Meleg levegő megérinti meleg pellet, és hűvös levegőt megérinti a hűvös pellet elkerülése érdekében a pellet felszíni repedés okozta hirtelen hűtés mellett közvetlenül megható között gyártott...

A szálláslekérdezés elküldéseChat Now

Az ellenáramú hűvösebb elv:

Az ellenáramú hűvösebb elve elfogadásra kerül, a hűvös a pellet, a magas hőmérséklet és a nedvesség. Meleg levegő megérinti meleg pellet, és hűvös levegőt megérinti a hűvös pellet elkerülése érdekében a pellet felületi repedés okozta hirtelen lehűlés, hideg levegő és a meleg pellet közötti közvetlen érintése által termelt. Ugyanakkor a légzsilipen használják és tokszellőzővel nagyobb tér, ezért tud kap jobb hűtés hatása.

A pelletizing folyamat után a takarmány pellet hőmérséklete mintegy 60-80 fokos, és a fa pellet nedvességtartalma mintegy 15 %-os, így hűvösebb segítségével kell kb 3-4 %-os csökkentése nedvesség, ilyen ez a fa pellet a könnyen tárolható. A folyamat során úgy döntünkFDSP SKLN sorozat ellenáramú hűvösebb.


Jellegét meghatározza-bólóramutató áramlás hűvösebb

1. a pellet hőmérséklet hűtés után nem haladja meg a szobahőmérsékleten 3-5° c hőmérsékleten.

(2) a mentesítés szerkezete dia kapu fut stabilan és simán.

3. egyedi dia mentesítés ajtót szerkezetét.

4. megfelelő hűtés sokféle anyag pellet.

5. alacsony erő fogyasztás, könnyen működését.Előnyeióramutató áramlás hűvösebb

1. ez is elkerülhető a quench repedés a pellet felület. Ez is elkerülhető a core nedvesség és hő nehezen terjesztésére és a pellet törékeny a hűtési idő és egyéb hiányosságokat, amelyek általában okozta a függőleges hűvösebb.

2. a gép az a funkciója a nagy kapacitású, jó hűsítő hatású, magas fokú automatizálás, alacsony zajszint, könnyű karbantartás.


Hot Tags: ellenáramú hűtőtorony hűtő torony gyártók, ellenáramú hűvösebb, számláló áramlás hűvösebb, ellenáramú pellet hűvösebb, pellet hűvösebb design, hűtő, swing pellet swing hűvösebb, takarmány Sifter, hűtés Stabilizátor hűvösebb, counterflow hűtőtáska, Kína, gyártók, szállítók, feldolgozó, nagykereskedés

Modell

SKLN1.5

SKLN2.5

SKLN4

SKLN6

SKLN8

Volume(m³)

1.5

2.5

4

6

8

Capacity(t/h)

3

6

10

15

20

Coolingtime(min)

NotLessthan10-15Mins

TemperatureafterCooling

Nothigherthanambienttemperature + 3-5° C

Aspiration(m³/min.t)

34

Teljesítmény (kW)

0.75

1.1

1.5

1.5

1.5

PowerofAirlock(kw)

0.55

0.75

1.1

1.1

1.5

Kapcsolódó termékek
Gyors üzenet
A magány is fontos számunkra,-mi soha nem eladni, vagy ossza meg az információkat.